Primul accident cu un BMW nou al Poliției Române. Mașina este daună totală

Accidentul cu trei autovehicule s-a produs luni dimineața, pe strada Teodor Mihali și Cluj Napoca. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, una dintre mașini fiind răsturnată.

Conform ISU Cluj, ”la fața locului s-au deplasat trei autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ.

Echipajele operative au găsit trei autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon, și ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care un bărbat a fost transportat la spital. La prima evaluare acesta prezentat afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și alte măsuri privind siguranța persoanelor implicate în accident.”

Polițiștii efectuează cercetări, însă până în jurul orei 10.30 nu comunicaseră public datele preliminare ale anchetei, nefiind foarte clare împrejurările și dinamica accidentului, conform observatorulph.ro.

Cert este că unul dintre BMW-urile pe care Poliția Rutieră din Cluj le-a primit de doar o săptămână este acum daună totală, mașinile fiind însă asigurate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...