Primul grup 100% sud-coreean care ajunge în fruntea Top-urilor din Statele Unite

BTS este primul grup 100% sud-coreean care ajunge în fruntea Top-urilor din Statele Unite. Succesul a fost realizat cu ajutorul piesei „Dynamite”.

Conform revistei Billboard, lansată la 21 august pentru prima dată în întregime în limba engleză, cea mai recentă piesă a grupului BTS a detronat „WAP”, un hit foarte îndrăzneţ al rapperiţei newyorkeze Cardi B, în colaborare cu Megan Thee Stallion.

Duminică, celebra trupă compusă din J-Hope, Jimin, Jin, Jungkook, RM, Suga şi V. a depăşit mulţi „grei” din industria muzicală americană câştigând premiul pentru cea mai bună melodie pop în cadrul MTV Music Video Awards, dominând totodată şi categoriile cel mai bun videoclip K-Pop, cel mai bun grup şi cea mai bună coregrafie, obţinând astfel toate cele patru premii la care a fost nominalizată.

Pentru a ajunge în topul „Hot 100”, care include toate genurile de muzică, „Dynamite” a atins aproximativ 33,9 milioane de accesări în streaming în Statele Unite într-o săptămână, cu 300.000 de unităţi vândute.

În martie, BTS a reuşit să urce până pe locul 4 în clasamentul „Billboard Hot 100” cu piesa „On”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...