Prins în timp ce vindea droguri în București. Traficantul, trimis în judecată

Un bărbat a fost prins de poliție în timp ce vindea droguri în București. Traficantul și cel care a cumpărat droguri de la acesta au fost trimiși în judecată sub control judiciar.

Bărbatul a fost prins în apropierea unui restaurant din București în timp ce vindea cocaină în valoare de peste 1.000 de lei.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au demarat, începând cu luna ianuarie a acestui an, investigații într-un dosar de trafic de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. Cercetările au dus la documentarea activității unui bărbat care ar fi comercializat cocaină în București. La data de 18 ianuarie a.c., în apropierea unui restaurant din București, acesta, împreună cu un al bărbat, ar fi comercializat, către o altă persoană,  cocaină, în schimbul a 1.350 de lei. În cauză, a fost dispusă trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a celor doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului București.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole