Prințesa Anne dezvăluie ce presiuni întâmpină Kate Middleton la Casa Regală

Cu mult înainte ca tinerele Kate Middleton și Meghan Markle să se alăture familiei regale, Prințesa Anne a fost mult mai cosmopolită decât ele. A pozat pentru revista Vogue, era pasionată de modă, iar acum, la 72 de ani, vorbește despre cât este de greu să fii prințesă și ce presiune duce pe umeri soția Prințului William, ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Prințesa Anne este fiica Reginei Elizabeth a II-a. Are 72 de ani și, în tinerețe, a fost una dintre cele mai cosmopolite prințese din istoria Casei Regale a Marii Britanii. Prințesa este cunoscută pentru munca sa de caritate și este singurul membru al familiei regale britanice care a participat la Jocurile Olimpice ca sportiv.

Kate Middleton a devenit, în mod oficial, membru al Casei Regale a Marii Britanii în anul 2011, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William. Din acel moment, întreaga viață a lui Kate Middleton a intrat sub lupta publicațiilor britanice și a oamenilor din întreaga lume. Ducesa de Cambridge trebuie să facă față unei presiuni mediatice imense, lucru dificil de cele mai multe ori.

Prințesa Anne spune că presiunea mediatică este exorbitantă, iar ducesa de Cambridge trebuie să fie atentă la orice pas și la orice vorbă scoate pe gură.

Meghan Markle și Ducesa de Cambridge sunt, fără îndoială, două dintre cele mai faimoase femei din lume, cu fanii regali și critici cu toții disperați să cunoască fiecare detaliu al vieții lor.

Ambele lor vieți s-au schimbat complet atunci când s-au căsătorit în familia regală și au devenit un subiect de fascinație pentru oameni din întreaga lume.

„Presiunea care se aplică membrilor mai tineri ai familiei este întotdeauna mai rea. Asta este ceea ce interesează mass-media. Uneori este greu de rezolvat. În zilele mele nu exista social media. Acum este și mai dificil”, a declarant Prințesa Anne a Marii Britanii, citată de The Mirror.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...