Prinţesa Charlene de Monaco a suferit o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală

Prinţesa Charlene de Monaco a suferit vineri în Africa de Sud o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală, legată de o infecţie pe care o contractase în luna mai şi totul „s-a petrecut foarte bine”, a indicat sâmbătă pentru AFP o sursă de la palatul princiar.

Prinţesa a suferit o intervenţie vineri care s-a desfăşurat foarte bine. Această intervenţie, sub anestezie generală, este ultima dintre cele pe care ea a trebuit să le suporte în urma infecţiei sale ORL (otorinolaringologie). Ea se află acum sub observaţie pentru 48 de ore”, a declarat sursa respectivă. Aflată de mai multe luni în Africa de Sud, ţara sa de origine, soţia prinţului Albert de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală în 13 august, din care au fost făcute publice foarte puţine detalii. Prinţul Albert şi copiii lor au venit s-o vadă în timpul convalescenţei sale.

A fost admisă, sub un alt nume

La începutul lunii septembrie, prinţesa fusese spitalizată de urgenţă după ce s-a simţit rău în urma unor complicaţii intervenite ca urmare a gravei infecţii la ureche, nas şi gât pe care o contractase în luna mai, a explicat fundaţia sa într-un comunicat. Ea a fost admisă, sub un alt nume, într-un spital din Durban, în provincia Kwazulu-Natal (est), după ce căzuse la podea în casa în care locuia de mai multe luni.

Fostă înotătoare, Charlene Lynette Wittstock, născută în 1978, s-a căsătorit cu prinţul Albert al II-lea de Monaco în 2011. Cei zece ani de mariaj nu au putut fi aniversaţi în iulie în principat din cauzei absenţei prinţesei Charlene.

Albert este fiul prinţulu Rainier al III-lea şi al lui Grace Kelly, o vedetă a filmului american, decedată într-un accident de maşină în 1982.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...