Prințul Harry, parteneriat cu Netflix: Ne vom concentra pe conţinut care informează

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor realiza o serie de producții tv.

Programele variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit. Potrivit Reuters, cuplul princiar a subliniat că este importantă realizarea unor programe care inspiră întreaga familie. “Ne vom concentra pe crearea de conţinut care informează”, a subliniat prințul Harry. 

Prințul Harry apreciază programele care dau speranță 

Suma prevăzută în acest contract nu a fost dezvăluită, însă acordul reprezintă primul pas important făcut de Harry şi Meghan în domeniul activităţilor plătite. În ianuarie, ei au anunţat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar. În plus, au evidențiat că se concentrează pe fundaţia lor de caritate, Archewell.

Harry şi Meghan au deja în dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natură şi un serial de animaţie dedicat unor femei celebre. Prințul Harry mai spune că apreciază în mod special programele TV dătătoare de speranță. Variety nota încă de la mijlocul acestei luni că cei doi ar avea în plan să schimbe paradigma în ceea ce privește televiziunea. Potrivit presei britanice, fosta ducesă nu are absolut niciun plan să redevină actriță. Ea va lucra exclusiv în culisele proiectelor, alături de soțul ei.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...