Prințul Harry și Meghan Maekle au lansat o felicitare de Crăciun deosebită cu ocazia primelor sărbători după ruptura de familia regală

Publicat: 24 dec. 2020, 10:50, de Ziarul Puterea, în LIFESTYLE , ? cititori
Prințul Harry și Meghan Maekle au lansat o felicitare de Crăciun deosebită cu ocazia primelor sărbători după ruptura de familia regală

Ducii de Sussex au făcut publică o felicitare de familie înaintea primului lor Crăciun după ruptura oficială de familia regală britanică.

Felicitarea este o fotografie în care apare Megahn Markle, prințul Harry și fiul lor Archie, alături de cei doi căței ai familiei în fața unei căsuțe pentru copii, care se găsește în curtea locuinței ducilor.

Imaginea a fost surprinsă de mama lui Meghan, Doria Ragland, iar felicitarea a fost lansată prin intermediul Mayhew, o organizaţie britanică pentru apărarea drepturilor animalelor, patronată de Meghan.

„Vă dorim Crăciun fericit şi un An Nou fericit”, scrie în mesajul de pe felicitare.

În felicitare, Meghan confirmă faptul că familia ei a făcut o donaţie personală către Mayhew, pentru a sprijini activitatea organizaţiei în beneficiul câinilor, pisicilor şi comunităţilor. „Anul acesta, ca familie, am făcut donaţii pentru mai multe organizaţii caritabile şi v-am avut în vedere”, a scris Meghan. „De la o organizaţie locală din California care sprijină familiile să facă tranziţia de la persoane fără adăpost, la două dintre organizaţiile din Marea Britanie aflate sub patronajul nostru: una care susţine animalele şi bunăstarea comunităţii, iar cealaltă, un fond memorial pentru un prieten drag care contribuie la educarea copiilor şi la combaterea sărăciei în Uganda”, a scris Meghan, potrivit Agerpres.

Crăciunul va arăta diferit pentru întreaga familie regală britanică pe fondul actualei pandemii de coronavirus. Regina Elisabeta a II-a a anulat sărbătoarea anuală a familiei regale din Sandringham, în timp ce s-a izolat alături de soţul său, prinţul Philip, la Castelul Windsor, notează People.