Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale, conform unui anunț făcut de Palatul Buckingham.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au renunțat definitiv la îndatoririle de membri ai monarhiei. Cei doi au părăsit oficial familia regală britanică.

„Ducele şi ducesa de Sussex i-au confirmat majestăţii sale regina că nu vor reveni ca membri cu îndatoriri în cadrul familiei regale.(…). Deşi am primit decizia cu tristeţe, ducele şi ducesa vor rămâne în continuare membri mult iubiţi ai familiei regale”,  a precizat Palatul Buckingham, conform Agerpres.

Un purtător de cuvânt al cuplului princiar a precizat că aceştia vor rămâne dedicaţi serviciul public.

„Drept dovadă a muncii lor în ultimul an, ducele şi ducesa de Sussex rămân dedicaţi datoriei şi serviciului către Regatul Unit şi din lumea întreagă şi şi-au oferit în mod continuu sprijinul pentru organizaţia pe care au reprezentat-o, indiferent de rolul oficial.(…)Cu toţii ne putem pune viaţa în slujba comunităţii. Serviciul public este universal”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...