Probleme cu primele Mustang Mach-E produse de Ford. După încărcare, acestea nu pornesc

Primii proprietari ai celui mai nou vehicul electric al Ford Motor, Mustang Mach-E crossover, au întâmpinat o problemă a bateriei care le lasă vehiculele în imposibilitate de a porni după încărcare, potrivit unui buletin de service depus de Ford la Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi.

Ford a spus că o eroare software poate provoca descărcarea bateriei mai mici, de 12 volți, a vehiculului în timp ce acumulatorul mai mare se încarcă. Proprietarii care au experimentat problema au declarat că nu pot să își pornească vehiculele după încărcare, potrivit The Verge, care a raportat prima dată problema.

Ford a spus că doar „un număr mic” de Mach-E construite înainte de 3 februarie au fost afectate, iar dealerii sunt capabili să corecteze problema reprogramând mai multe dintre modulele de control electronic de pe vehicul.

Potrivit companiei, s-au vândut 6.614 Mach-E în primul trimestru al acestui an. Tesla, liderul vehiculelor electrice din industrie, a declarat că a livrat în acest trimestru un număr record de 184.800 de mașini la nivel mondial.

Ford Europa va deveni electric până în 2026, a anunțat compania, a cărei întreagă gamă de mașini de pasageri va fi electrică sau plug-in hibrid. Primul model electric european va fi produs în 2023, în fabrica de la Koln, care va recepționa investiții de circa un miliard de euro. Ford susține, într-un comunicat, ca până în 2030 toate mașinile produse în Europa vor fi exclusiv electrice.

Cel mai probabil, mașina electrică se va baza pe sistemul modular de acționare electrică (MEB) al Volkswagen

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole