Probleme la platforma de programare pentru vaccinare

Publicat: 15 mart. 2021, 13:15, de Raluca I. Heroiu, în ESENȚIAL , ? cititori
Probleme la platforma de programare pentru vaccinare

Luni a început etapa a treia a campaniei de vaccinare în România. Platforma pe care se fac programările înregistrează probleme.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare spune că platforma a avut probleme tehnice și funcționează cu sincope. STS lucrează intens pentru remedierea problemelor.

 „Sunt înscrise 76.000 de persoane… Este un lucru pe care l-am anticipat… E posibil să apară întârzieri, având în vedere că se lucrează pe o platformă accesată de zeci de mii de oameni. Din acest motiv se lucrează în etape. Vă asigur că STS lucrează aproape non-stop”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Luni, 15 martie 2020, începe oficial a treia etapă a campaniei de imunizare în masă a populației României. De astăzi va fi vaccinată populația generală din localitățile în care rata infectărilor este mai mare de 4,5 la mia de locuitori.

Programul pe județe pentru deschiderea listelor de așteptare

9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna.

11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova.

13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Citește și: