Firea, legat de amânarea validării lui Nicușor Dan: „Procesomanul desăvârșit să-și păstreze încrederea în justiție”

După ce mai mulți actuali și foști consilieri locali PSD au cerut invalidarea mandatului lui Nicușor Dan, fapt ce l-a împiedicat până acum să-și preia scaunul, Gabriela Firea, primarul în funcție, i-a recomandat „procesomanului desăvârșit” răbdare și încredere în justiție.

La o lună de la încheierea alegerilor, Nicușor Dan nu poate intra în Primăria Generală deoarece la Curtea de Apel București încă mai este pe rol contestația a 52 de persoane, majoritatea foști consilieri locali PSD.

„După ce a arătat că nu știe să piardă, Gabriela Firea nu reușește nici să părăsească cu demnitate funcția de primar”, a spus miercuri primarul ales al Capitalei, într-o postare pe Facebook.

În replică, Gabriela Firea a folosit un apelativ – invectivă și i-a cerut răbdare și încredere.

„Dacă vă aduceți aminte, primarul ales, numit chiar de presă „un procesoman desăvârșit”, avea foarte mare încredere în justiție și e normal să-și păstreze acestă încredere în justiție. Dacă mai sunt câteva etape de parcurs la Curtea de Apel, să aibă răbdare, astfel încât să-i dăm justiției ce este al justiției și să se depășească și această procedură perfect legală” a spus Firea miercuri seara, în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la acuzațiile că în tot acest timp s-ar încerca mușamalizarea unor nereguli, edilul s-a disculpat.

„Suntem cea mai verificată instituție din țară, la toate controalele am ieșit bine și foarte bine”, a mai spus Firea.

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD”, a anunțat miercuri Nicușor Dan.

Procesul are termen luni, la Curtea de Apel.

1 COMENTARIU

  1. Sa ai o asemenea capitala primitiva precum este Bucureștiul, murdara, cenușie și plus cu asemenea oameni politici, lipsiți chiar și de mica lor inteligenta, puși mereu pe scandal sau țigănie?
    – Cat de mândri sunt romanii de aceasta Capitala ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole