Firea, legat de amânarea validării lui Nicușor Dan: „Procesomanul desăvârșit să-și păstreze încrederea în justiție”

După ce mai mulți actuali și foști consilieri locali PSD au cerut invalidarea mandatului lui Nicușor Dan, fapt ce l-a împiedicat până acum să-și preia scaunul, Gabriela Firea, primarul în funcție, i-a recomandat „procesomanului desăvârșit” răbdare și încredere în justiție.

La o lună de la încheierea alegerilor, Nicușor Dan nu poate intra în Primăria Generală deoarece la Curtea de Apel București încă mai este pe rol contestația a 52 de persoane, majoritatea foști consilieri locali PSD.

„După ce a arătat că nu știe să piardă, Gabriela Firea nu reușește nici să părăsească cu demnitate funcția de primar”, a spus miercuri primarul ales al Capitalei, într-o postare pe Facebook.

În replică, Gabriela Firea a folosit un apelativ – invectivă și i-a cerut răbdare și încredere.

„Dacă vă aduceți aminte, primarul ales, numit chiar de presă „un procesoman desăvârșit”, avea foarte mare încredere în justiție și e normal să-și păstreze acestă încredere în justiție. Dacă mai sunt câteva etape de parcurs la Curtea de Apel, să aibă răbdare, astfel încât să-i dăm justiției ce este al justiției și să se depășească și această procedură perfect legală” a spus Firea miercuri seara, în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la acuzațiile că în tot acest timp s-ar încerca mușamalizarea unor nereguli, edilul s-a disculpat.

„Suntem cea mai verificată instituție din țară, la toate controalele am ieșit bine și foarte bine”, a mai spus Firea.

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD”, a anunțat miercuri Nicușor Dan.

Procesul are termen luni, la Curtea de Apel.

1 COMENTARIU

  1. Sa ai o asemenea capitala primitiva precum este Bucureștiul, murdara, cenușie și plus cu asemenea oameni politici, lipsiți chiar și de mica lor inteligenta, puși mereu pe scandal sau țigănie?
    – Cat de mândri sunt romanii de aceasta Capitala ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...