Procurorul care a omorât o femeie a crezut că a călcat un câine și și-a continuat drumul

Un fost procuror din județul Buzău este cercetat în libertate, după ce a accidentat mortal o femeie, la Râmnicu Sărat, după care și-a văzut nestingherit de drum. Le-a spus polițiștilor care au venit după el că a simțit cum a trecut cu roțile peste ceva, însă bănuia că lovise un câine.

„Veneam de la piață, m-am asigurat pentru că sunt și mașini parcate acolo, după aceea am făcut dreapta și am simțit că am trecut peste ceva. Am vrut să opresc, dar am crezut că este un câine. Cum să fie om în mijlocul străzii”, a declarat pentru „Adevărul“ – Ion Radu, fost procuror.

Magistratul râmnicean mărturisește că abia atunci când au venit polițiștii a realizat cât de gravă este fapta comisă de el. Susține însă că, cel mai probabil, că victima se afla pe asfalt, căzută, înainte de impact.

„Au venit, au verificat mașina, mi-au luat sânge, am suflat, apoi am fost la ITP. Mi-au verificat mașina și nu era nicio lovitură; înseamnă că femeia a fost jos și nu am observat”, este convingerea fostului procuror.

Potrivit polițiștilor, autoturismul condus de avocatul Ion Radu, în vârstă de 72 de ani, a surprins și accidentat o femeie care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima avea 70 de ani.

2 COMENTARII

  1. Era chiar un chaine de roman fara pensie speciala si care probabil se grabea undeva sa-si castige cativa lei de paine . Jegosi si smecheri , ca sistemul vostru juridic de rahat ! KKR ce zice , daca este constitutional sa nu vezi orice , ai scapat !

  2. Nu mă mai mira absolut nimic în Rm Sarat, deoarece am avut un recurs la Bz cu fostul soț că jurase strâmb și el și concubina că mă agresase pe strada la care tot el a câștigat procesul deoarece eu nu m am putut învoi de la serviciu și depășisem acele 3 zile pt.a face recurs…Mi e foarte greu sa cred și în ziua de azi că în Rm Sarat se poate accepta așa cv,că 2 oameni să jure strâmb pe Biblie și tot ei sa câștige procesul,cu toate că erau înregistrari Cameele video că drept dovadă…Cât despre un om cu funcție foarte mare,ce sa zic,va ieși basma curată categoric…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...