Prognoza meteo 23 martie 2022: Temperaturile cresc peste valorile normale

Vremea în România va fi frumoasă astăzi. În Dobrogea și Bărăgan cerul va fi curat, însă vântul va bate destul de puternic pe timpul zilei. Totuși, viteza acestuia nu va mai fi atât de mare. Temperaturile vor fi la fel ca cele de ieri.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, atmosfera va fi însorită și vântul și vântul se va înteți din când în când. Se mai încălzește puțin și la amiază vor fi 16 grade la Focșani.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi foarte frumoasă cu soare, vântul nu va pune probleme și maximele se opresc pe la 17 grade.

Prognoza meteo 23 martie

Vreme plăcută găsim și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Temperaturile cresc ușor și ajung până la 19 grade în Maramureș, iar cerul se păstrează curat toată ziua. La noapte minimele scad ușor sub pragul înghețului.

În ținuturile vestice, atmosfera va fi însorită, iar temperaturile ajung la valori plăcute de 17-18 grade Celsius.

În Transilvania, dimineața este cam rece, mai ales în depresiuni însă se încălzește treptat atmosfera și după pranz se ating 16 grade în vestul provinciei. Vântul suflă mai tare în zona montană înaltă, iar la noapte se formează brumă, conform ȘtirilorProTV.

În sud-vestul țării, avem o zi cu soare, iar norii apar doar trecător. Se răcorește ușor și la amiază vor fi 16 grade la Drobeta Turnu Severin. Și în ținuturile sudice găsim vreme frumoasă, câțiva nori sporadic în vestul Munteniei și temperaturi plăcute de până la 15 grade.

Cum va fi vremea în București și la munte

În București, miercuri avem o zi plăcută, cu soare și temperaturi agreabile. Vor fi în jur de 15 grade pe la amiază.

Și la munte găsim vreme bună. Se mai încălzește puțin și temperaturile ajung la valori potrivite pentru dată din calendar. Atmosfera se menține însorită în cea mai mare parte a zilei, doar vântul mai are unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură, dar nu o să bată la fel de tare că ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...