Proiectul de construcție a Centurii Timișoara Sud a fost deblocat

Proiectul pentru varianta de ocolire a orașului Timișoara a fost deblocat, anunță ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe Facebook. Acesta arată că se lucrează deja la proiectul care are în vedere Centura Timișoara Sud.

„PROIECT DEBLOCAT INTEGRAL: CENTURA TIMIȘOARA SUD

O veste bună pentru județul Timiș, în general, și pentru Timișoara, în mod special: am deblocat integral lucrările la varianta de ocolire din sudul orașului, odată cu emiterea autorizației de construire pentru suprafețele de teren suplimentare.

Acest lucru era necesar și esențial pentru realizarea soluțiilor tehnice la intersecțiile modificate și pentru relocarea unor utilități, spre exemplu.

Așa că mă aștept ca antreprenorul să crească mobilizarea în teren și, implicit, finalizarea lucrărilor în cursul anului viitor. Momentan, stadiul fizic este de peste 30%. Se lucrează la structuri, decopertări, terasamente, relocări de utilități.

Cei 25 de km ai Centurii Timișoara Sud cuprind:

  • 5 intersecții,
  • 3 noduri rutiere,
  • 3 poduri,
  • 7 pasaje,
  • 2 parcări de scurtă durată.

În privința intersecției cu Drumul Boilor, soluția tehnică a fost aprobată de Compania de drumuri și am primit undă verde pentru includerea acesteia în contract., scrie Cătălin Drulă pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole