Protejata lui Cătălin Drulă, recuperată de ministrul Sebastian Burduja

La sfârșitul săptămânii trecute, în conducerea unui minister liberal a ajuns o persoană garantată și susținută de USR, ceea ce demonstrează că încă există legături strânse între cele două partide.

Prin Decizia premierului Nicolae Ciucă nr. 453 din 2 septembrie 2022, ”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ramona Moldovan, consilier grad profesional superior, gradația de vechime 3 la Serviciul monitorizare tehnică – Direcția generală gestiune și coordonare PNRR, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru o perioadă de 6 luni”.

Dar, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Ramona Moldovan a fost impusă secretar general al Ministerului Transporturilor de către Cătălin Drulă, iar, ulterior, a ajuns, prin Cristian Ghinea, să coordoneze PNRR-ul la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene condus de preotul Marcel Boloș.

Însă, luna trecută a plecat de la șefia PNRR pentru ca acum să ajungă în conducerea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării condus de liberalul Sebastian Burduja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...