Protejata lui Cătălin Drulă, recuperată de ministrul Sebastian Burduja

La sfârșitul săptămânii trecute, în conducerea unui minister liberal a ajuns o persoană garantată și susținută de USR, ceea ce demonstrează că încă există legături strânse între cele două partide.

Prin Decizia premierului Nicolae Ciucă nr. 453 din 2 septembrie 2022, ”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ramona Moldovan, consilier grad profesional superior, gradația de vechime 3 la Serviciul monitorizare tehnică – Direcția generală gestiune și coordonare PNRR, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru o perioadă de 6 luni”.

Dar, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Ramona Moldovan a fost impusă secretar general al Ministerului Transporturilor de către Cătălin Drulă, iar, ulterior, a ajuns, prin Cristian Ghinea, să coordoneze PNRR-ul la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene condus de preotul Marcel Boloș.

Însă, luna trecută a plecat de la șefia PNRR pentru ca acum să ajungă în conducerea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării condus de liberalul Sebastian Burduja.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Update Ora 1,45: Peste 100 de drone iraniene au fost deja interceptate. Potrivit rapoartelor, nu este implicată doar armata SUA, ci și avioanele de...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....