Protest anemic anti – certificat verde în fața Parlamentului (galerie foto)

În vreme ce mii sau zeci de mii de oameni au manifestat în diferite orașe europene împotriva introducerii certificatului verde Covid 19, replica românească se dovedește una extrem de anemică: aproximativ 20 de persoane s-au strâns marți în fața Parlamentului pentru a-și exprima nemulțumirea pe această temă.

Cu pancarte pe care erau trecute mesaje împotriva restricțiilor, strigând „Libertate!” ori „Fără botniță”, aproximativ 20 de persoane erau marți dimineață în fața intrării dinspre Parcul Izvor în Parlamentul României. Cei  mai mulți nu purtau mască de protecție.

În cursul zilei de ieri, mai mulți parlamentari au primit mesaje prin care erau îndemnați să nu voteze propunerea legislativă de introducere a certificatului verde.

Bună seara! Mă numesc Simona Bălan, locuiesc în Cluj Napoca și v-am mai scris! Am înțeles că mâine iar este pe ordinea de zi votul pentru infamul certificat verde!!! Am obosit de când explic și poate asta-i ultima dată! Daca veți vota acest certificat mă veți condamna la moarte pe mine și pe alții ca mine!!! Nu vreți ca conștiința dvs să fie responsabilă pentru așa ceva!!!! În VAERS sunt raportate aprox 1 milion de reacții adverse. În EMA, câteva sute de mii și oricum totul este subraportat! S-a calculat că aceste raportări acoperă între 5 și 10 % din realitate! Și n-a trecut un an de când se fac aceste inoculări! Pe termen lung efectele sunt incalculabile! NU VOTATI OBLIGATIVITATE LA ASA CEVA! Pentru femeile însărcinate nici nu există studii, copiii au imunitate naturală, pentru Dumnezeu, de ce să le riscați viețile! Va rog votați NU!!! Așa să ne ajute Dumnezeu pe toți!” este mesajul primit de mai mulți parlamentari în cursul serii de luni

Peste 35.000 de manifestanţi – potrivit poliţiei – s-au adunat sâmbătă și la Viena pentru a protesta față de măsurile de carantină şi vaccinare obligatorie anunţate de guvern în efortul de a limita extinderea pandemiei de COVID-19, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Proteste au avut loc și în Italia, unde circa 4.000 de persoane au demonstrat la Roma împotriva certificatului verde, dar și la Londra și Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...