Protest anunțat de Corupția ucide, sâmbătă, în Piața Victoriei: Apărăm Justiţia, Cîţu, demisia

Organizația civică „Corupția ucide” anunță organizarea unui protest sâmbătă, în Piața Victoriei „Ieșim în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier al României”, este mesajul organizației.

Protestul – „Apărăm Justiţia, Cîţu DEMISIA!!” – este programat pentru sâmbătă de la ora 18.00 în fața Guvernului.

Mesajul organizației „Corupția ucide”:

„Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!

Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste. Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.

Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL, lui Cîțu. 10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Încă există localități fără canalizare, fără apă curentă, gaze, drumuri. Dar țara nu contează în fața puterii!

Dincolo de asta, Florin Cîțu blochează în ultimul moment procedura de numire a șefilor de parchete, reformă care ar fi putut aduce la conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General oameni independenți față de politicieni și de grupuri de interes. Dezamăgitor! Florin Cîțu și Președintele Klaus Iohannis nu doresc nimic altceva decât o Justiție subordonată lor!

De un cinism absolut a fost și reproșul adresat ieri de prim-ministru ministrului justiției că nu a reușit desființarea SIIJ, deși blocarea în Parlament a proiectului de lege a fost comisă de partenerii de guvernare ai oricui câștigă alegerile, organizația de viitoare tristă amintire UDMR, în tăcerea complice a PNL și a președintelui Iohannis.

Ieșim în stradă pentru a cere demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier al României, pentru că acesta săvârșește abuz de putere, la fel ca Liviu Dragnea, pe care îl blama la televizor, dar îl admira în secret, după cum bine observăm!

Vrem reforme reale!

Vrem Justiție Independentă!

Vrem șefi de Parchete independenți de politicieni și grupuri de interese!

Vrem investiție transparentă, făcută cu cap în dezvoltarea locală!

Vrem Justiție, Nu Corupție!

Cîţu DEMISIA!!!”.

1 COMENTARIU

  1. „Justiția, justiția o consideram cea mai coruptă. Spunem asta din cauza a ceea ce trăim şi vedem în fiecare zi că se întâmplă”.
    Protestul – “Apărăm Justiția care apară jaful de proporții biblice în pădurile României ? Apăram Justiția care ii apară ticăloși și pe miliardari de carton. După justiție, pe locul doi la corupție se clasează sănătatea, apoi poliția, urmată de educație. Ce frumos și mândri suntem, ca suntem români !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...