Protest AUR în capitală: „Nu ne vindem ţara!”

Partidul AUR a organizat sâmbătă un protest în Bucureşti, care a adunat mii de membri şi simpatizanţi ai formaţiunii.Potrivit unei postări de pe Facebook, la protest au fost chemați toți „românii de bună credință pentru a face auzită vocea poporului și pentru a protesta în fața Palatului Parlamentului împotriva acțiunilor antinaționale și anti-familie promovate de actuala guvernare.”

Manifestaţia a început în faţa Palatului Parlamentului, după care manifestanţii au început deplasarea pe traseul Piaţa Constituţiei – Piaţa Unirii – Piaţa Universităţii – Piaţa Victoriei – sediile PSD şi PNL.

Mitingul a început la ora 16.00, iar până la ora 17.00, mulţimea ajunsese deja în Piaţa Unirii, îndreptându-se spre Piaţa Universităţii. Mulţimea a apărut cu un banner mare pe care scrie „Apărăm România”.

Deplasarea protestarilor se face pe stradă, traficul rutier fiind oprit.

”Nu ne vindem ţara!”, ”Libertate!”, ”Hoţii, hoţii!”, ”Ne-au călcat străinii!”, ”Jos Guvern de hoţi!”,”PNL eşti o mizerie!”, sunt câteva dintre lozincile strigate de manifestanţi, care au steaguri, pancarte şi vuvuzele.

”Suntem foarte mulţi oameni. O manifestaţie record. Probabil, cea mai mare manifestaţie din ultimii ani. Apărăm România. Vă zic pentru ce protestăm: apărăm copiii, luptăm pentru bogăţiile ţării, nu vrem să vindem companiile la străini. Luptăm să oprim aceste proiecte antinaţionale. Dacă nu oprim aceste legi, România va fi vândută pe veci. Sunt cu mult peste 10.000 de oameni. Televiziunile vor da distorsionat mesajul nostru. La televiziuni vor spune minciuni despre mitingul nostru. Vom merge către PSD şi PNL să retragă legile antinaţionale. Or să încerce mulţi să ne denigreze, să ne facă dosare. Nu ne vindem ţara, acesta este mesajul. Dacă nu aveam reţelele de socializare, eram deja arestaţi”, a spus liderul AUR, George Simion, într-o transmise pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Si voi vreti sa o vindeti ? Cei rau in a fi demn si liber si nu slugoi la austroungari , pe model Petrom , MOL ,Raiffaisen, BCR etc s-au la americani pe model Pacepa, Behtel, Rosia Montana etc , ori la germani s-au italieni pe model Eon ori Eni etc . Nu v-ati saturat de slugarit ori de tradat natiunea romana , ma ?

  2. Si voi vreti sa o vindeti ? Cei rau in a fi demn si liber si nu slugoi la austroungari , pe model Petrom , MOL ,Raiffaisen, BCR etc s-au la americani pe model Pacepa, Behtel, Rosia Montana etc , ori la germani s-au italieni pe model Eon ori Eni etc . Nu v-ati saturat de slugarit ori de tradat natiunea romana , ma ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...