Protest inedit al primarului din Ploiești în scandalul lipsei apei calde

În criza apei calde menajere de la Plo­iești, conducerea municipalității a recurs la o modalitate aparte de a-l provoca pe șeful administrației județene, Iulian Dumitrescu, în găsirea unei soluții comune pentru reluarea furnizării acesteia.

Andrei Volosevici: „Dumitrescule, dă drumul la apă caldă!”

La ședința de ieri a Consiliului Local Plo­iești, primarul liberal Andrei Volosevici a venit într-o ținută aparte, respectiv într-un tricou pe care scria „Dumitrescule, dă drumul la apă caldă!” (vezi FOTO).

Mesajul de tricou făcea referire la președintele liberal al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu. Edilul Andrei Volosevici și-a justificat mesajul de tricou prin faptul că este o altă modalitate de protest la lipsa de dialog din partea conducerii administrației județene, în identificarea unei soluții concrete astfel încât cei peste 130.000 de ploieșteni să aibă din nou apă caldă în apartamente, după ce aceasta a fost oprită la 1 august a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...