Proteste violente în Franța: Protestatarii au ars un manechin cu chipul lui Macron

Aproape un milion de francezi, din care peste 500.000 doar în Paris, au protestat luni, 1 mai, într-o nouă zi de proteste după aproape 4 luni de frământări sociale ieșite din comun, provocate de reforma pensiilor din această țară.

Protestele au devenit violente la Paris și Nantes. Un polițist a fost grav rănit în Paris, după ce asupra lui s-a aruncat cu un cocktail Molotov. De asemenea, protestatarii din Strasbourg au ars un manechin cu chipul președintelui Emmanuel Macron.

Conform bfmtv.com, peste jumătate de milion de francezi au protestat luni pe străzile Parisului. Un jandarm a fost rănit după ce asupra sa a fost aruncat un cocktail Molotov. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva demonstranților, informează France 24.

În Strasbourg, demonstranții au ars un manechin cu chipul președintelui francez Emmanuel Macron.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...