Provocarea publicului român prin educația de business. “Sfătuitorul de CEO” urcă pe scena virtuală

Publicat: 07 aug. 2020, 21:00, de Roxana Roseti, în Business , ? cititori
Provocarea publicului român prin educația de business. “Sfătuitorul de CEO” urcă pe scena virtuală

De mai bine de cinci luni, un apreciat coach la nivel internațional – Tony Robbins, nu a mai urcat pe scenă, motivul fiind de la sine înțeles. Pandemia a “blocat” momentan astfel de evenimente, dar asta nu înseamnă că cei implicați în așa ceva renunță ușor.

Seminarul de patru zile al lui Robbins, „Unleash the Power Within” (UPW), este considerat cel mai de impact eveniment la nivel internațional. Iată că acum românii vor avea ocazia să îl vadă pe Tony Robbins pe scena virtuală. Grație unui parteneriat dintre BiziLIVE TV și Success Stories, care va expune online cele mai importante evenimente de business din lume. Parteneriatul vizează creșterea interesului și a apetitului publicului român pentru educație de business prin facilitarea accesului la antreprenori și business coach de valoare din întreaga lume.

Iată că primul astfel de eveniment, care are loc în perioada 22 – 25 octombrie 2020, îl aduce în prim plan pe Tony Robbins, în cadrul seminarului de patru zile „Unleash the Power Within” (UPW). Aceasta va fi cea mai mare experiență online realizată vreodată la nivel global, după cum declară organizatorii.

Viața este un dar

Tony Robbins crede că „viața este un dar și ne oferă privilegiul, ocazia și responsabilitatea de a oferi ceva înapoi devenind mai mult decât ceea ce suntem în momentul de față”. Eficiența metodelor și tehnicilor sale, folosite pentru a-i determina pe oameni să-și redreseze viața a fost dovedită de numărul extrem de mare al celor care i-au consumat produsele. Cărțile sale au devenit bestselleruri la nivel internațional, mai mult de 4 milioane de oameni au participat la seminariile lui live și mai mult de 50 de milioane de oameni din cca. 100 de țări au experimentat puterea absolută a sfaturilor sale, transformându-l astfel în liderul mondial incontestabil al dezvoltării personale și profesionale.

Pentru calitățile sale de coach a fost supranumit „sfătuitorul de CEO”. Personalități de prin rang, mari companii și celebrități apelând la sfaturile lui. Dintre aceștia îi amintim doar pe Bill Clinton, Oprah Winfrey, Maica Tereza sau Nelson Mandela. Activitatea sa a devenit sursă de inspirație pentru documentarul difuzat pe Netflix  „Tony Robbins: I Am Not Your Guru” produs și regizat de Joe Berlinger.