PSD depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

„Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor! Jos guvernul Cîțu!” este titlul moțiunii de cenzură pe care social – democrații au anunțat marți că o depun împotriva actualului executiv.

În vreme ce traiul românilor devenea tot mai împovărat de lipsuri, guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR avea o singură prioritate: lupta pentru putere! În disperarea de a acapara toate resursele statului pentru firmele lor de partid, au abandonat total România și pe români. În aceste condiții, singura soluție pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică și socială este ca Guvernul Cîțu să plece urgent de la conducerea țării: Guvernarea perdanților a sărăcit România!”, arată social- democrații în textul moțiunii.

În opinia lor, fiecare român este mai sărac cu 560 de euro după măsurile „care au distrus puterea de cumpărare”.

În plus, statisticile oficiale arată clar că puterea de cumpărare a scăzut cu peste 12%.

Cu toate acestea, prin lipsa măsurilor de compensare a pierderilor de venit, Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, a fost mult mai preocupat de lupta pentru putere în interiorul Coaliției și a preferat să condamne la sărăcie peste 7 milioane de români. Românii se confruntă cu explozia prețurilor și a cursului valutar! Pierderea controlului asupra creșterii prețurilor la energie și combustibil a generat o inflație galopantă”, susțin reprezentanții PSD.

Aceștia arată că vârfurile de preț la gaze (+65%), electricitate (+45%) și combustibil (+54%) au antrenat explozia în lanț a prețurilor, mai ales la alimentele de bază (+14%) și medicamente (+25%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...