PSD impune o profesoară de chimie subsecretar de stat la Ministerul Culturii!

Profesoara de chimie Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare Hippocrate Focșani, a fost numită subsecretar de stat la Ministerul Culturii, prin decizia Premierului Nicolae Ciucă, cu susținerea politică a PSD Vrancea.

Cristina-Mirela Nedelcu este şi ales local PSD în Consiliul Local Focşani, funcţie la care, conform legislației în vigoare, este obligată să renunţe în următoarea perioadă.

Premierul Nicolae Ciucă a semnat marți, 4 ianuarie 2021, decizii de numire în funcție a 12 secretari de stat și unei subsecretare de stat. Actele au fost publicate în Monitorul Oficial în aceeași zi. Subsecretarul de stat numit este profesorul dr. Cristina-Mirela Nedelcu, directorul Școlii Postliceale Sanitare Hippocrate Focșani.

”Monitorul Oficial nr. 0009 din 2022

Actul nr. 16 din 04 Ianuarie 2022

Emitent: Primul-Ministru

Decizie pentru numirea doamnei Cristina-Mirela Nedelcu în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Culturii”

Profesoara Cristina-Mirela Nedelcu este absolventă a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” Focșani, a Facultății de Chimie a Universității București, este doctor în chimie și conduce de mai mulți ani Școala Postliceală Sanitară „Hippocrate” Focșani din funcția de director.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole