PSD și lumea interlopă preiau treptat controlul asupra Justiției

Atacuri în rafale ale membrilor opoziției asupra celor conduc noua coaliție de guvernare. Ținta ultimelor zile este controvesata avocată Laura Vicol, votată de liberali și de socia-democrați drept noua șefă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

               „Stenogramele publicate de mass-media națională demonstrează că Laura Vicol, noua șefa a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților are o relație de subordonare față de interlopi periculoși pe care i-a reprezentat în instanță.”, arată deputatul USR Teodor Lazăr.

               Lazăr explică că în ciuda declarațiilor doamnei Vicol, este inacceptabil ca relația avocat – client să implice faptul că interlopul o gratulează pe aceasta cu apelative inacceptabile.

               „Dialogul dintre Laura Vicol, în calitate de avocat și interlopi periculoși acuzați de tâlhării violente, jafuri și chiar crime aruncă o nouă pată pe imaginea Parlamentului și face ca orice om cinstit din această țară să-și piardă și mai mult încrederea în instituțiile fundamentale dintr-o democrație de tip euro-atlantic. La nivelul opiniei publice, o comisiei fundamentală a Parlamentului României este condusă de o persoană care acceptă din partea unor interlopi să fie tratată precum victimele traficului de carne vie. Ce fel de avocat acceptă să fie jignit și umilit de clientul său? În nicio situație dată un astfel de dialog nu poate fi acceptabil, indiferent că persoana în cauză este avocat, specialist în comunicare, contabil sau urmează orice altă profesie liberală”, mai spune liderul USR.

               Teodor Lazăr amintește că nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă președintele Klaus Iohannis nu ar fi dinamitat alianța PNL-USR.

               „Românii sunt din nou în situația de a privi înmărmuriți și fără nicio putere la numirile pe care le fac socialiștii, deoarece președintele Iohannis a ales să distrugă alianța PNL-USR-UDMR de dragul unei iluzorii liniști personale pe final de mandat. Președintele este cel care girează moral aceste numiri. Din păcate, alegerile sale pun într-o situație complicată întreg sistemul judiciar din România dar și imaginea Românie în lume”, arată Lazăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole