PSD va depune moțiune de cenzură astăzi dacă cea a USR PLUS – AUR va fi blocată de CCR

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va propune în şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului ca social-democraţii să depună o moţiune de cenzură marţi în cazul în care Curtea Constituţională respinge moţiunea depusă de USR PLUS şi AUR.

„Mâine avem decizia CCR. Dacă nu există conflict, imediat intră pe ordinea de zi, într-o zi sau două, la vot moţiunea şi tot PSD-ul va vota această moţiune (moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR – n.r.). Convocăm Birouri permanente reunite şi a doua zi am votat moţiunea. Dacă există conflict, imediat după ce CCR anunţă decizia, eu am anunţat deja colegii, avem un Consiliu Politic Naţional, o să solicit colegilor mei ca mâine să depunem moţiunea PSD care este pregătită. Avem semnăturile, avem textul. O să cerem în BPR citirea moţiunii să fie joi, dacă este conflict, iar luni cel târziu să avem votul”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a menţionat că social-democraţii nu vor participa la un guvern de uniune naţională, în cazul în care Guvernul Cîţu va fi demis prin moţiune de cenzură.

„Este exclus să facem un guvern, că tot aud că face guvern de uniune naţională, face guvern minoritar PNL, face guvern PSD cu PNL. Din punctul nostru de vedere e o singură soluţie – alegeri anticipate. Eu nu pot să cer colegilor mei să facem un guvern cu Raluca Turcan, cu Cîţu, cu Oros. (…) Este exclus de asemenea să susţinem un guvern minoritar al PNL. Am anunţat foarte clar”, a precizat Ciolacu.

2 COMENTARII

  1. Domnul Ciolacu, termina cu RAFILA ca premier, medicii nu sunt buni manageri, pune-l premier pe Teodorovici, nu pe Rafila, pune-l la Sanatate, dar uite ca niciun medic nu a facut nimic cu pandemia de COVID, ne-a distrus nu se mai poate.

  2. Da . Susțin și eu același lucru ca antivorbitorul meu . Fără RAFILA premier . Puneți un economist bun . Chiar și un tehnolog .
    RAFILA și Cercel , semnul intrebarii cu OMS . Cate excrocherii și dezinformații au fost și sunt încă și de acolo . OMS tot a globaliștilor este .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...