Pub-urile și restaurantele din Nordul Angliei vor fi închise din cauza pandemiei

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va emite un ordin prin care, începând de luni, pub-urile şi restaurantele vor fi închise în mare parte din nordul Angliei, inclusiv în Manchester şi Liverpool, în încercarea de a opri răspândirea focarelor de COVID-19, conform Reuters.

Marea Britanie, care a înregistrat cel mai mare număr de decese din Europa şi cea mai gravă contracţie economică a unei ţări dezvoltate, a raportat peste 14.000 de noi cazuri zilnice de contaminare cu noul coronavirus în ultimele două zile.

Ziarul The Sun a precizat că şcolile, birourile şi magazinele vor rămâne deschise. Totodată, ministerul britanic de finanţe este pe cale de a finaliza un nou pachet de sprijin pentru industria HoReCA, a informat miercuri Financial Times.

Aceste noi măsuri restrictive urmează celor anunţate de prim-ministrul scoţian Nicola Sturgeon, conform cărora toate pub-urile din Glasgow şi Edinburgh vor fi închise timp de 16 zile, începând de vineri.

1 COMENTARIU

 1. BREXIT – Marea Britanie este prinsă de modele eșuate?

  Problema, desigur, este că lumea este dezordonată și virusul este foarte activ, prezent in viata tuturor.

  Modelului Ferguson este acela că presupune că toate grupele de vârstă din populație sunt susceptibile de a fi afectate în mod egal de virus.
  Boris Johnson nici măcar nu le poate explica.

  Ne îndreptăm atenția către sistemul lor de sănătate cu o strategie pusa la punct, o adevărata disciplina englezeasca, găsim foarte mute cazuri de fericire, bucurie și vindecare.
  Si totuși le lipsește ceva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole