„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Publicat: 30 mai 2024, 09:54, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu
„Pufu” de la RAR pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, este doar o marionetă a sforarului șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

La ora actuală, RAR este condus în scripte de directorul general Mihai Alecu „Pufu”, dar, în realitate, dirijorul este sforarul șef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, care este și membru în Consiliu de Administrație.

Practic, Mihai Alecu „Pufu” nu face nicio mișcare fără aprobarea lui Mîndrescu, fie că e vorba de vreo angajare ori să se facă vreo achiziție, fie și de hârtie igienică sau de consumabile. De fapt, aproape zilnic „Pufu” merge la biroul lui Mîndrescu, din Palatul CFR, ca să ia „lumină” ori să primească vreo comandă de la sforarul șef.

Dar, de prin ianuarie 2024, adică de când Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a ajuns la RAR, „Pufu” îi raportează zilnic lui Mîndrescu orice mișcare a celor care scanează de atâta timp RAR-ul. Practic, Mihai Alecu „Pufu” a ajuns marioneta sforarului șef Bogdan Mîndrescu.