Pumni și picioare împărțite între doi angajați într-o primărie din Vrancea | EXCLUSIV

Publicat: 09 apr. 2024, 13:14, de Vlad Stefan Orjan, în Dezvăluiri , ? cititori
Pumni și picioare împărțite între doi angajați într-o primărie din Vrancea | EXCLUSIV

În această dimineață, Primăria Păunești a fost martora unui incident grav, în care s-au împărțit pumni și picioare între doi înalți funcționari ai comunității. Conform primelor informații, persoanele implicate în conflict sunt șeful Căminului Cultural și șeful serviciului de voluntari al pompierilor din localitate.

Deși circumstanțele exacte care au dus la izbucnirea conflictului nu sunt încă cunoscute, autoritățile locale au solicitat sprijinul polițiștilor pentru a calma spiritele și a gestiona situația. În prezent, reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat deschiderea unui dosar penal pentru loviri și alte violențe în legătură cu acest incident.

Incidentul a atras atenția comunității locale și a ridicat întrebări privind atmosfera tensionată din cadrul primăriei și relațiile interpersonale dintre angajați. Autoritățile competente vor desfășura o anchetă amănunțită pentru a stabili exact motivele și responsabilitățile în acest caz, iar măsurile adecvate vor fi luate conform legii.

Pe surse, protagoniștii ar fi șeful Căminului Cultural și șeful departamentului pompierilor voluntari din localitate.

Primarul din localitate le taie 15% din salariu

Primarul din localitatea Păunești, Gheorghe Popa, a declarat că va impune primele sancțiuni în urma incidentului, anunțând că va reduce salariile celor implicați cu cel puțin 15%. Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura că astfel de comportamente nu vor afecta reputația sa electorală în perspectiva alegerilor locale.

Citește și: Primăria Păunești achiziționează combustibil la suprapreț