Pur și simplu: Emmanuel Macron în slip (VIDEO)

O fotografie cu președintele Franței Emmanuel Macron îmbrăcat în costum de baie a fost expusă recent în fața publicului de un fotograf, într-o galerie din apropierea Palatului Elysee.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru „atentat la viaţa privată”, după cum a anunțat Parchetul din Paris, citat de AFP. Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, ar fi depus plângere împotriva unui paparazzo, autor al fotografiei cu pricina. Contactat de AFP, Palatul Elysee nu a vrut să comenteze cazul. Fotograful care a expus poza nu a intenționat să-l provoace sau submineze pe șeful statului francez. „O anchetă este în desfăşurare” şi „investigaţiile au fost predate BRDP”, Brigada de represiune a delincvenţei contra persoanei. 

Organizatorul expoziţiei a fost audiat

Potrivit Europe 1, fotograful a „expus timp de 15 zile fotografii cu preşedinţi ai Republicii în vacanţele lor”, între care cele cu Emmanuel Macron „chiar în faţa Palatului Elysee”. Fotografia preşedintelui pe jet ski ar fi fost făcută „anul trecut” şi ar fi „circulat deja în presă”. Presa franceză a scris că „organizatorul expoziţiei a fost audiat timp de două ore de poliţie la începutul săptămânii” în cadrul anchetei.

Thibault Daliphard, unul dintre fotografii expoziției a fost surprins de plângere și a spus că este „chiar o tradiţie să vezi fotografii cu preşedinţii francezi în timpul vacanţelor lor”, de la „Pompidou la Fortul de Brégançon până la Emmanuel Macron sau Giscard în costum de baie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...