PUTEREA pune la dispoziția Guvernului documentul PNRR cu anexa de 769 de pagini

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a căutat documentul care conţine Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), dar nu a găsit documentul în Guvernul României, fapt pentru care PUTEREA a găsit o soluție foarte simplă ca să-l scoată din impas pe primul ministru.

Marcel Ciolacu: „În Guvernul României proiectul PNRR nu există”

Primul ministru Marcel Ciolacu a declarat că „În Guvernul României proiectul PNRR nu există. Aţi mai auzit aşa ceva? Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră”. Adică, documentul prin care România ar trebuie să beneficieze de finanțare europeană prin PNRR de 29,2 miliarde de euro nu există în Palatul Victoria! Incredibil, dar adevărat, dacă ținem cont că PNRR este practic programul de guvernare al României și al tuturor statelor UE  până în 2026! Însă, PUTEREA îl scoate din impas pe premierul Marcel Ciolacu și pune la dispoziție documentul PNRR cu anexa de 769 de pagini (vezi documentul în facsimil) la ”Propunerea de decizie de punere în aplicare a Consiliului de aprobare a evaluării planului de redresare și reziliență al României” pe care a prezentat-o, în exclusivitate, pe, atenție, 25 octombrie 2021, adică în urmă cu mai bine de doi ani.

Sinecurile lui Ghinea și Cîțu din PNRR

Tot atunci, pe 25 octombrie 2021, PUTEREA a prezentat și câteva dintre sinecurile cu dedicație incluse în PNRR de fostul premier Florin Cîțu și ex-ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea. Una dintre sinecurile incluse în PNRR și transmisă la Bruxelles spune adio pensiilor speciale și militare din aprilie 2023.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole