Putin afirmă că Ucraina nu i-a lăsat altă cale decât operațiunea specială

Ieri, după o întrevedere cu președintele belarus, Alexandr Lukașenko, în cadrul unei conferințe de presă, Vladimir Putin a făcut unele comentarii despre ceea ce se întâmplă în Ucraina.

Desigur, nu a făcut referire la tot ce e acolo folosind cuvântul război, ci doar operațiune specială. El a spus că e o tragedie ce se întâmplă în Ucraina, dar Rusia n-a avut de ales, chiar Ucraina nelăsându-i altă cale.
„Nu ne-au lăsat o altă opțiune”, a afirmat Putin, citat de Știri.md. De asemenea, a mai spus: „nu trebuie tăinuit nimic cu ce e în Ucraina, trebuie anunțat totul într-un mod obiectiv. Este necesar să se atingă obiectivul prin reducerea la minimum a pierderilor”.

Despre masacrul de la Bucea, liderul de la Kremlin a afirmat că e „Absolut fake!” și că totul a fost pus la cale de oficialii ucraineni, care vor să-și atingă scopul de a intra în NATO și UE.

2 COMENTARII

  1. Un document de la Kremlin, citat de The i, arată că Rusia a emis luna trecută un ordin de urgență de a muta cu forța 95.739 de ucraineni în regiuni îndepărtate din Rusia.

    Documentul sugerează că ucrainenii nu vor fi trimiși în orașe mari precum Moscova sau Sankt Petersburg, ci mai degrabă în zone îndepărtate situate la mii de mile distanță de casele lor.

    Zonele includ orașul siberian Magadan, portul arctic Murmansk și regiunile din Caucaz din Cecenia, Ingușeția și Daghestan, potrivit The i.

    https://www.businessinsider.com/russia-plans-to-send-ukrainians-to-siberia-arctic-circle-report-2022-4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole