Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Renunță la viața publică

Publicat: 27 mai 2024, 21:47, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Renunță la viața publică
Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Renunță la viața publică

Radu Mazăre a făcut un anunț important, odată cu eliberarea din închisoare. Fostul edil al Constanței a dat de veste că va deveni tată pentru a doua oară, la 55 de ani. Vrea să se concentreze pe viața de familie și nu va mai fi interesat de lumea mondenă.

Radu Mazăre, din nou tată

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat după cinci ani de stat după gratii. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă, ceea ce înseamnă că, din acest moment, controversatul om politic este liber.

Radu Mazăre a mărturisit, la ieșirea din penitenciar, că nu mai este interesat de viața publică. Nu vrea să mai aibă de a face cu această lume, pentru că tot ce contează acum pentru el este familia lui.

Fostul om politic se bucură de tot ce i se întâmplă în acest moment, mai ales de faptul că va deveni tată pentru a doua oară. Soția lui este din nou însărcinată, motiv pentru care îi este recunoscător, dar mai ales pentru faptul că i-a fost alături în tot acest timp.

„Nu mă mai interesează viața publică. Nu mă mai întrebați ce a fost, nu mai întrebați ce voi face, pentru că nu mă interesează. Asta a fost. Sunt pregătit să fiu tătic şi mă bucur, în primul rând, pentru soția mea, care a fost lângă mine.

Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viață, după aia se apucă să facă altceva”, a declarat Radu Mazăre la ieșirea din penitenciar.

Soția lui Radu Mazăre a fost cea care a mărturisit că va aduce pe lume un băiat și era încântată că își revede soțul. Răducu Mazăre era și el foarte fericit și își aștepta cu nerăbdare părintele, de care a stat departe ani de zile.

Tânărul spune că a învățat o lecție importantă din tot acest capitol greu al familiei sale. Spune că, de acum înainte, nu va mai avea așteptări, ci va fi atent la tot ce îi oferă viața, ca să fie pregătit, indiferent de situație.

„Am primit vestea cu foarte mult entuziasm şi nu îmi vine să cred că în sfârşit s-a terminat un capitol urât din familia noastră. Îmi tremură picioarele de emoţii şi abia aştept să-l văd.

În lumina noilor evenimente care au fost făcute publice, nu ştii la ce să te aştepţi şi am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări nici pozitive, nici negative, că nu te poţi ghida după nimic”, a spus Răducu Mazăre.