Radu Pietreanu a învins cancerul la plămâni

Actorul de comedie Radu Pietreanu a trecut prin momente de cumpănă în ultima perioadă. Artistul s-a confruntat cu un cancer galopant la plămâni. Radu Pietreanu a dezvăluit cum a învins cancerul, de unde a făcut rost de bani ca să plătească spitalizarea și tratamentele și cum se simte acum.

Fostul actor din trupa de comedie Vacanța mare, Radu Pietreanu a tratat cancerul la plămâni într-un spital din Turcia. Pentru că prețurile au fost destul demari pentru Radu Pietreanu, acesta și-a vândut casa din București și a plătit spitalizarea și tramantele, a povestit, recent, artistul, în cadrul unui podcast.

„Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniștit. Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, a povestit Radu Pietreanu, în cadrul unui podcast, potrivit libertatea.ro.

Radu Pietreanu a declarat că a reușit să iasă învingător din lupta cu boala nemiloasă și s-a întors deja pe scenă.

„M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele”, a declarat Radu Pietreanu, în cadrul unui podcast.

Radu Pietreanu a declarat că soția sa a fost cea care l-a susținut necondiționat și a fost întotdeauna alături de el.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole