Radu Ștefan Bănică a recunoscut în ce relații a rămas cu Andreea Marin

Radu Ștefan Bănică (19 ani) are doi frați vitregi, pe Violeta și pe Alexandru, cu care se înțelege de minune. Mai mult decât atât, cel mai tânăr concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva” de pe Antena 1 a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu Andreea Marin.

Radu este primul copil al lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Părinții lui nu au fost căsătoriți, despărțindu-se după cinci ani de relație în 2005. Povestea lor de dragoste a început după divorțul lui Ștefan Bănică de Mihaela Rădulescu și înainte de mariajul cu Andreea Marin.

Radu a declarat într-un interviu pentru revista VIVA! cum se înțelege cu prezentatoarea tv.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine (n.r. cu Violeta), ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia. Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a povestit artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...