Raed Arafat a depus plângere la DIICOT după ce a fost amenințat cu MOARTEA pe Facebook

Secretarul de stat, Raed Arafat, a depus plângere la DIICOT după ce a fost amenințat cu moartea, pe Facebook, de conspiraționistul Raul Coltor.

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat a precizat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările.

„Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (plângerile – n.r.), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a spus Raed Arafat.

Context

Un conspiraționist cunoscut pe rețelele de socializare, Raul Coltor, a postat săptămâna aceasta un mesaj pe contul său de Facebook în care l-a amenințat cu moartea pe șeful DSU, Raed Arafat. Ulterior, Poliția Română s-a autosesizat și a început verificările.

„În baza articolului 55 din Constitutia Romaniei , declar public :

Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina , este in terorist , si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman !
Domnule Raed Arafat ! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra !

Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra !
Game over zdreamto !”, a scris Coltor pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole