Raed Arafat vrea un nou bir pentru firme: Contul de reziliență pentru dezastre

Controversatul secretar de stat pentru situații de urgență, Raed Arafat, nu știe ce să mai facă ca să toace banii publici și deja a lansat propunerea de introducere a unei noi taxe pentru firmele profitabile.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a lansat ieri, la Black Sea and Balkans Security Forum, propunerea pentru o nouă taxă pentru firme, mai precis dirijarea a 1% din profit către un cont special destinat plății angajaților în situații de criză. 

„Dacă am lua o decizie undeva ca 1% din profitul anual să fie pus într-un cont intangibil pentru a face faţă dezastrelor – în loc să dăm afară oamenii dintr-o firmă, prin aceşti bani îi ţinem pe perioada unei crize, trei, patru, cinci, şase luni, şi îi plătim cu 70% din salariu, dar nu îi dăm afară. Acest cont să fie numit contul pentru rezilienţă. Am ieşi mult mai repede dintr-un dezastru decât dacă în timpul dezastrului dăm afară tot personalul dintr-o companie, după care încercăm să o construim din nou când trece dezastrul”, a precizat controversatul secretar de stat Raed Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...