Rafila dorește comisie parlamentară de investigare a managementului pandemiei

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, speră să fie constituită o comisie de investigare a managementului pandemiei.

Conform parlamentarului, scopul nu ar fi să se găsească vinovați, ci să fie oferite răspunsuri populației, încât oamenii să poată să-și recâștige încrederea în autorități și în sistemul de sănătate, spune deputatul PSD Alexandru Rafila.

„Sperăm să putem trece propunerea PSD de constituire a unei comisii care să investigheze modul în care a existat managementul pandemiei în toată această perioadă, plecând de la toate datele, număr de cazuri, testare, vaccinare și, bineînțeles, lucrul care a fost adus în discuție și de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, referitor la numărul de decese. Noi considerăm că o astfel de comisie ar fi foarte utilă”, spune Alexandru Rafila.

El a făcut apel la liderii partidelor parlamentare să sprijine constituirea comisiei.

„Scopul acestei comisii nu este să găsească vinovați, ci să ofere răspunsuri populației, încât oamenii să poată să-și recâștige încrederea în autorități și în sistemul de sănătate”, adaugă deputatul PSD.

Alexandru Rafila spune că „toată lumea care a fost implicată în mod direct mi se pare firesc să poată să răspundă în fața unei comisii parlamentare”.

„Vlad Voiculescu poate să fie invitat, nu poate fi chemat, că nu mai are nicio calitate oficială în acest moment”, a mai spus Rafila..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole