Raluca Turcan predă ștafeta lui Marius Budăi: „Este un minister cu o uriașă provocare”

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat vineri, la predarea ștafetei, că este un lucru bun că pensiile vor fi indexate de la 1 ianuarie.

Aș vrea să le transmit că este un minister cu o uriașă provocare, cu foarte multe proiecte demarate și în același timp cu multe proiecte care urmează să fie finalizate. Este un lucru bun că în programul de guvernare sunt introduse măsuri sociale, și anume indexarea pensiilor cu 10% și celelalte măsuri legate de compensarea creșterilor de prețuri. Dincolo de această percepție legată de majorări de pensii și de salarii (…) acest minister poate să conducă la crearea de locuri de muncă, la reforma asistenței sociale din România, la creșterea calității vieții, la echitatea în marile sisteme publice de pensii și de salarii.

Așadar, dincolo de aceste proiecte deja demarate, aș mai adăuga legea consumatorului vulnerabil, care trebuie urmărită foarte minuțios și construirea bugetului de stat pentru anul viitor. Bugetul de stat e o provocare și e bine că astăzi se realizează rectificarea bugetară pe care am așteptat-o cu inima la gură câteva săptămâni. Toate lucrurile pot să intre pe un făgaș normal în acest minister”, a spus Raluca Turcan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...