Raluca Turcan predă ștafeta lui Marius Budăi: „Este un minister cu o uriașă provocare”

Fostul ministru al Muncii Raluca Turcan a declarat vineri, la predarea ștafetei, că este un lucru bun că pensiile vor fi indexate de la 1 ianuarie.

Aș vrea să le transmit că este un minister cu o uriașă provocare, cu foarte multe proiecte demarate și în același timp cu multe proiecte care urmează să fie finalizate. Este un lucru bun că în programul de guvernare sunt introduse măsuri sociale, și anume indexarea pensiilor cu 10% și celelalte măsuri legate de compensarea creșterilor de prețuri. Dincolo de această percepție legată de majorări de pensii și de salarii (…) acest minister poate să conducă la crearea de locuri de muncă, la reforma asistenței sociale din România, la creșterea calității vieții, la echitatea în marile sisteme publice de pensii și de salarii.

Așadar, dincolo de aceste proiecte deja demarate, aș mai adăuga legea consumatorului vulnerabil, care trebuie urmărită foarte minuțios și construirea bugetului de stat pentru anul viitor. Bugetul de stat e o provocare și e bine că astăzi se realizează rectificarea bugetară pe care am așteptat-o cu inima la gură câteva săptămâni. Toate lucrurile pot să intre pe un făgaș normal în acest minister”, a spus Raluca Turcan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...