Rapid, eșec usturător cu Mioveni. Reacția după meci: Mi-e rușine să vă privesc în ochi

Schimbarea de antrenor nu a produs efectele scontate la Rapid. Alb-vișiniii au pierdut la scor de neprezentare restanța cu CS Mioveni dinetapa a 8-a a Ligii a 2-a, disputată joi seara, pe teren propriu.

Adrian Iencsi a fost demis din cauza rezultatelor slabe ale giuleștenilor, dar nici interimarul Mihai Iosif nu a reușit să facă mai multe. La finalul meciului cu CS Mioveni, Iosif și-a cerut scuze pentru rezultatul rușinos, 0-3 cu CS Mioveni.

„M-a surprins jocul nostru. Nu știu ce se întâmplă. Eu am venit ca un pompier, în momentul acesta, cu o sticlă de apă, ca să stingă o vâlvătaie imensă. Nu imensă, un crater!

Îmi cer eu scuze în numele tuturor. E inadmisibil ce se întâmplă aici. Bate inima în piept. Eu sunt vinovatul. Îmi pare rău că am participat la acest haos. Vom găsi soluțiile. Eu voi avea o discuție cu cei din conducere.

Nu voi da vina pe ce am găsit, cum nici nu-mi asumam victoria. Nu contează cine antrenează. Puneți-vă întrebarea asta! Eu nu pot să învăț jucători de 30 de ani să dea o pasă de cinci metri, să facă o preluare pe piept. Asta se învață la 12-14 ani.

Mi-e rușine să vă privesc în ochi. Nu au condiții, e cineva care nu e plătit? E vreo problemă legată de condiții? Nu este, vă spun eu.

Îmi venea să-i spun domnului Chivulete să întrerupe meciul, am vrut să arunc prosopul!” a declarat antrenorul Mihai Iosif, potrivit fcrapid1923.ro

În ultimele șase meciuri, Rapid a câștigat o singură dată. În clasamentul Ligii a 2-a, echipa de lângă Podul Grant ocupă locul 11, cu 13 puncte. Runda următoare, giuleștenii vor primi vizita Universității Cluj, luni de la ora 18:00.

https://youtu.be/Bvd1BFD1NqI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...