Rapper arestat la Paris pentru transport de canabis

Poliţia franceză l-a arestat la Paris pe rapperul american Dominique Jones, al cărui nume de scenă este Lil Baby, pentru transport prezumtiv de canabis.

Anunțul a fost făcut vineri, de către o sursă judiciară, care a confirmat o informaţie publicată de AFP. Lil Baby a fost arestat joi după-amiază şi se află de atunci în custodia Poliţiei franceze. În momentul arestării sale, artistul era însoţit de jucătorul de baschet american James Harden, un star din NBA.

Lil Baby a venit la Paris pentru a asista la Săptămâna Modei

James Harden a fost percheziţionat, dar nu a fost arestat şi nu este suspectat pentru comiterea unei infracţiuni. Lil Baby a venit la Paris pentru a asista la Săptămâna Modei din capitala Franţei şi a fost prezent la show-ul organizat miercuri de casa Balenciaga.

În vârstă de 26 de ani, Lil Baby a primit două nominalizări la premiile Grammy din 2020 pentru cântecul „The Bigger Picture”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...