Rareș Bogdan: „Nicușor Dan e un primar slab. Bucureștenii îl pot demite”

Publicat: 20 ian. 2022, 16:30, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Rareș Bogdan: „Nicușor Dan e un primar slab. Bucureștenii îl pot demite”

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, este atacat din toate părțile. Inclusiv cei care l-au susținut în campanie fac acest lucru. Rareș Bogdan se numără printre membrii de vârf ai național-liberalilor care crede că Dan nu este tocmai potrivit pentru funcția de primar.

E slabă prestația. A fost un excelent activist civic, e un primar slab. A fost o decizie din partea PNL de a scăpa de Gabriela Firea și PNL a decis să nu prezinte un candidat. Cred că a fost o decizie corectă, dar din păcate candidatul care a câștigat nu se dovedește a fi un excepțional manager. O fi un om de bună credință dar uneori buna credință nu merge mână în mână cu profesionalismul și cu priceperea”, a spus Rareș Bogdan pentru Digi24.

Dacă totuși bucureștenii nu mai au răbdare, demiterea lui Nicușor Dan poate fi o soluție, sugerează Rareș Bogdan. Nu îndemn (n.r. – la un referendum pentru demiterea primarului general), asta mai lipsește. Îndemn să îi scrie lui Nicușor să îl roage să fie la fel de bun primar cum a fost ONG-ist. Dacă ar fi fost măcar jumătate ca pricepere, era grozav. Îi invit pe bucureșteni să îi scrie ce și-ar dori și cu ce sunt nefericiți.

Poate va deveni un Superman și va face lucruri fantastice, altfel va ajunge la modelul Lis, sau Halaicu, depinde de el”, a mai transmis liderul PNL, pentru sursa citată.

În ciuda prestației dezamăgitoare a lui Nicușor Dan, oficialul PNL încă mai speră la o „minune”. „Îi înțeleg pe oameni că nu mai au răbdare. Poate își revine. E devereme să spunem dacă îl susținem și în 2024. Poate va avea o iluminare și în următorii doi ani va deveni un excepțional manager și va rezolva problemele Capitalei. Deocamndată, după primii doi ani, nu mi se pare că a confirmat așteptările uriașe ale bucureștenilor. Asta nu înseamnă că nu avem răbdare cu domnia sa”, a mai precizat Rareș Bogdan.