Rareș Bogdan, prima reacție privind scenariul candidaturii sale la Primăria Capitalei

Publicat: 21 apr. 2024, 16:37, de Cezar Andrei, în News , ? cititori
Rareș Bogdan, prima reacție privind scenariul candidaturii sale la Primăria Capitalei
Rareș Bogdan, prima reacție privind scenariul candidaturii sale la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan se află printre numele vehiculate de posibili candidați la Primăria Capitalei, în cazul în care actualul candidat din partea coalițeiei PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, s-ar retrage din cursă. Prim-vicepreședintele PNL a oferit a oferit o primă reacție pe marginea acestor speculații.

Rareș Bodan a răspuns în glumă zvonurilor care circulă în ultimele zile în spațiul public, spunând că încă nu s-a decis încă dacă să candieze pentru primăria Bucureștiului sau a altor mari capitale europene.

”Înainte de orice, vreau să vă spun o chestiune simplă, pentru că ne urmăresc televiziunile din România, au căutat declarații de la mine astăzi, am refuzat să dau, am spus că sunt în diaspora și nu vreau să dau cale niciunei speculații. Și le spun de aici, de la Roma, ca mi-ar face mare, mare plăcere să candidez la Primăria Capitalei și mă gândesc foarte serios, dar încă nu am ales capitala. Încă nu știu dacă să candidez la Roma, să candidez la Londra, la Paris sau la Madrid. După ce vom hotărî împreună în care dintre capitale să candidez, vă promit că voi candida. După care discutăm și de București”, a glumit Rareș Bogdan.

Citește și: Rareș Bogdan: Marcel Ciolacu, mai degrabă premier și nu președinte după alegerile din 2024

El a reiterat faptul că în coaliție se merge în continuare pe varianta Cătălin Cîrstoiu.

„La București avem un candidat, pe domnul Cătălin Cîrstoiu”, a adăugat acesta.

În ultimele zile, s-a vehiculat tot mai des varianta ca actualul candidat la funcția de primar general din partea PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, ar urma să renunțe la candidatura sa, pe fondul dezvăluirilor privind incompatibilitatea și a dificultății de a-și crește notorietatea.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că liberalii au mai multe variante de rezervă în cazul în care este nevoie de un alt candidat la București. Printre numele vehiculate se numără cel al ministrului Enegriei, Sebastian Burduja, dar și cel al lui Rareș Bogdan, numărul doi pe lista candidaților coaliției pentru alegerile europarlamentare.