Răsturnare de situație în incidentul feroviar din Teleorman: cele două trenuri s-au CIOCNIT, de fapt!

Răsturnare de situație în cazul incidentului feroviar din această dimineață. Se pare că în realitate a avut loc o ciocnire între trenul de călători care transporta 280 de persoane și cel de marfă, încărcat cu mașini. 

Coliziunea ar fi avut loc la o viteză de 30-40 km/h. Până în prezent, există informații despre 12 răniți, 4 dintre ei ajungând la spital, iar alte 8 persoane se pare că au primit îngrijiri medicale la față locului.

Informațiile actuale le contrazic pe cele inițiale, care vorbeau despre faptul că trenul cu călători ar fi fost pus în situația de a frână brusc pentru a evita să se izbească de un marfar, posibil deraiat.

Cei de la CFR au transmis prin vocea lui Dan Trifu, specialist în cadrul instituției, că viață pasagerilor nu ar fi fost pusă în pericol niciun moment. Comunicarea lor nu spune nimic despre faptul că cele două trenuri s-ar fi lovit.

Continuarea pe realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...