Rata de infectare în Capitală se apropie de 4 la mia de locuitori

Rata de infectare în București continuă să crească și a ajuns, luni, la 3,91 la o mie de locuitori, comparativ de 3,79, cât era duminică, a anunțat, luni, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

La finalul ședinței Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență București, Traian Berbeceanu a anunțat:

„Incidența în Capitală a ajuns la 3,91. Este în permanentă creștere”.

De asemenea, restricțiile instituite deja în București vor fi în vigoare și în următoarele două săptămâni.

Din cauza menținerii la peste 3 la mie a ratei de infectare în Capitală, școlile rămân în sistem online, restaurantele, teatrele etc. rămân închise, masca se poartă în continuare peste tot, inclusiv în spații publice deschise.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit azi pentru a decide ce măsuri vor fi luate în următoarele două săptămâni. Cum duminica incidența cazurilor de infectare cu coronavirus era de 3,79 s-a decis prelungirea restricțiilor. Măsurile rămân în vigoare până la data de 16 noiembrie.

Mai multe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...