„Război hibrid total” între Rusia și Occident. Lavrov: „Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă”

Occidentul a anunţat un „război hibrid total” împotriva Rusiei, spune ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, care consideră că este greu de prezis cât va dura acesta.

 „Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă – dar acum că provocarea a fost lansată, bineînţeles că o acceptăm”, a declarat Serghei Lavrov într-un discurs rostit în cea de-a 80-a zi de la invadarea Ucrainei de către Rusia.

Lavrov a atras atenția asupra avalanşei de sancţiuni impuse de Occident împotriva Moscovei, încercând să prezinte Rusia ca fiind ţinta şi nu autorul agresiunii, relatează Reuters, preluată de Mediafax.

„Occidentul a declarat un război hibrid total împotriva noastră şi este greu de prezis cât timp vor dura toate acestea, dar este clar că consecinţele vor fi resimţite de toată lumea, fără excepţie”, a declarat Lavrov.

Eforturile Occidentului de a izola Rusia sunt sortite eşecului, a ținut să precizeze Lavrov.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. Rusia are nevoie de de-putinizare și de-idiotizare, spune fostul colonel FSB
  Putin nu mai este macho, ci rață șchiop, spune că fostul colonel al FSB și Rusia are nevoie atât de „deputinizare”, cât și de „de-idiotizare”
  Fostul deputat rus al Dumei de Stat și colonelul FSB în retragere Ghenadi Gudkov consideră că este necesară „ deputinizarea ” Rusiei.

  – Sfârșitul lui Putin poate veni odată cu o înfrângere militară în Ucraina – a spus el într-o emisiune online a canalului Ukraine 24.

  – Putin nu mai este un macho, ci o rață șchiopătă, a explicat el.

  În opinia sa, înlocuirea liderului de la Kremlin este rolul elitei ruse care va duce la acest lucru. Fostul deputat a adăugat că, pe lângă „ deputinizare ” în Federația Rusă, ar trebui să se facă și „ de-idiotizare ” pentru că, Putin a reușit să conducă o mașinărie pentru a înșela oamenii, „transformându-i în complet idioți care susțin. cele mai dezgustătoare fapte din lume”.

  „Putin nu poate fi lăsat la putere. Cum? Înfrângeri militare. Putin este Akella, care a ratat. Atunci elitele se vor gândi cum să-l înlăture și îl vor îndepărta, și atunci va fi sfârșitul Putinismului”.

  https://world.segodnya.ua/world/russia/eks-deputat-gosdumy-rf-nazval-glavnoe-uslovie-dlya-sverzheniya-putina-1620724.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole