Răzvan Nicolescu: Indiferent ce vedeți la TV, România nu va fi atacată de nimeni

Răzvan Nicolescu, fost ministru al Energiei și fost diplomat, consideră că România nu va fi atacată de Rusia, care nu poate duce o confruntare directă cu forțele NATO. De asemenea, fostul ministru are și un mesaj adresat bărbaților speriați, care vor să fugă din România, de teama unu război.

“Indiferent de ce vedeți pe la TV, România nu va fi atacată de nimeni. Putin nu poate câștiga o confruntare cu Ucraina, dar una cu NATO. Un atac asupra unei țări NATO va însemna al treilea război mondial pe care Putin știe că nu îl poate câștiga. Chiar si el și clanul lui au copii. Dacă prin absurd ar fi un atac, el se va întinde imediat peste tot. Fuga nu ajută la nimic. Așa că fiți calmi! Iar dacă prin absurd va fi nevoie, vom lupta. PS. Pe cei disperaț cu fugile vă rog mult să nu vă mai puneți poze de 1 Decembrie cu tricoloruri și melodii despre batalioane și Carpați”, a postat Răzvan Nicolescu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Numai în jurul proștilor vă învârtiți şi al oamenilor neinformați. Oare de ce? Cum este posibil ?
    Să nu uităm că sunt mulți români încuiați acum într-un colț bine mersi, stând pe un șezlong la soare care ne vorbesc despre fanteziile lor (online).
    Acum nimeni înțelept nu poate ignora faptul că fostul spion KGB – Vladimir Putin care s-a ridicat la Kremlin face ceea ce scrie și își anunță deschis intențiile. Nu se ascunde, decât pentru a-și arăta mișcările celor care pot deveni docili de frică și pentru a deruta pe cei care nu sunt pregătiți să se opună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...