Reacția lui Micutzu, în urma altercației din București: Conflictul nu a generat pagube provocate de actor

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca „Micutzu”, a reacționat pentru prima dată după conflictul în care a fost implicat, pe Calea Victoriei.

„Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar” – vă invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea video disponibilă aici. Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă”, se arată în reacția actorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...