Reacția Primarului din Oinacu după ce a apărut în stenogramele lui Bădălău

PUTREA.RO a primit, în scris, reacția primarului din comunca Oinacu, județul Giurgiu, Fabian Țîrcă. Acesta neagă implicarea lui în afacerile necurate ale lui Niculae Bădălău.

„Cu privire la apariția unor materiale de presă, menite să îmi afecteze imaginea, fac următoarele precizări:

  1. Cele două proiecte din comuna Oinacu la care se face vorbire în stenograme, sala de sport şi dispensarul, au fost licitate de Compania Națională de Investiții. Primăria Oinacu nu are niciun fel de calitate în procesul de achiziție și licitație. Toate contractele, indiferent de valoarea lor, se licitează la nivel de Companie.
  2. Niculae Bădălău minte cap-coadă în aceste stenograme, în ceea ce privește comuna Oinacu și persoana mea, doar ca să îl impresioneze pe celălalt interlocutor, primarul Dan Păsat.
  3. Minciunile reies din faptul că, la momentul discuției dintre Bădălău și Păsat, obiectivul „Dispensar” era deja în procedura de licitatie la CNI, iar în al doilea rând valoarea de licitație este mult peste un miliard de lei, suma vehiculată de Niculae Bădălău. În mod real, valoarea acestei investiții este de 5.192.305 lei (peste 51 de miliarde de lei vechi).
  4. Mai mult, de peste cinci ani, personal nu am mai avut niciun fel de contact cu Niculae Bădălău. Sunt primar la primul mandat și, de doi ani, de când am preluat mandatul, nici acesta, nici apropiați ai lui, nu au avut și nu au lucrări în localitate.
    Toate cele precizate anterior sunt foarte simplu de verificat. Este extrem de ușor să strici imaginea unui om, aruncând cu noroi în mod gratuit în munca sa”, este mesajul oficial al primarului din Oinacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...