Reacția sinceră a tatălui Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Simona e curată, curată”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la US Open, spune că sportiva trebuie să lupte să-și dovedească nevinovăția, pentru că este „curată”. Nu a luat niciodată vreo substanţă, spune tatăl Simonei.

„Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unică la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva.  Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme”, a declarat tatăl lui Halep, Stere Halep, sâmbătă dimineaţă pentru Antena 3 CNN.

Vineri, și fostul soţ al Simonei Halep, Toni Iuruc, a declarat că jucătoarea de tenis nu s-ar fi dopat nici dacă i-ai fi tăiat mâna. El a spus că Halep nu bea nici măcar apă, dacă sticla nu era sigilată şi nu lua nici măcar o vitamină fără să întrebe medicul.

Simona Halep a fost testată pozitiv cu roxadustat, la o probă recoltată la US Open, turneu de la care a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Citește și Reacția categorică a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Nu contează că ne-am despărţit, adevărul este unul singur”

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a anunțat, sâmbătă seara, că Iranul a lansat un atac cu drone împotriva țării sale. Potrivit declarațiilor israeliene, Iranul...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....