Reacția sinceră a tatălui Simonei Halep în scandalul de dopaj: „Simona e curată, curată”

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la US Open, spune că sportiva trebuie să lupte să-și dovedească nevinovăția, pentru că este „curată”. Nu a luat niciodată vreo substanţă, spune tatăl Simonei.

„Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio niciodată vreo substanţă. Simona e unică la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva.  Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce se teme”, a declarat tatăl lui Halep, Stere Halep, sâmbătă dimineaţă pentru Antena 3 CNN.

Vineri, și fostul soţ al Simonei Halep, Toni Iuruc, a declarat că jucătoarea de tenis nu s-ar fi dopat nici dacă i-ai fi tăiat mâna. El a spus că Halep nu bea nici măcar apă, dacă sticla nu era sigilată şi nu lua nici măcar o vitamină fără să întrebe medicul.

Simona Halep a fost testată pozitiv cu roxadustat, la o probă recoltată la US Open, turneu de la care a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Citește și Reacția categorică a lui Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „Nu contează că ne-am despărţit, adevărul este unul singur”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...