Reacția tatălui secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltării: “Este adevărat!”

Primarul comunei Pănătău, tatăl secretarului de stat de la Ministerul Dezvoltării, a recunoscut pentru jurnaliștii Puterea.ro că fiul său a distribuit banii pentru comuna pe care o „păstorește”, însă nu vede nimic ilegal în asta, ci o normalitate în a-ți ajuta tatăl la greu.

După apariția articolului ,,Bani cu dedicație către tatăl și finul secretarului de stat Alexandru Stoica”, edilul comunei Pănătău(jud. Buzău) ne-a oferit un punct de vedere, referitor la cele dezvăluite de noi despre caracatița banilor publici.

,,Nu este normal să-și ajute tatăl? Dumneavoastră nu v-ați ajutat tatăl? Nu este bine că se dezvoltă comuna și aduce bani în comună? Ați fost vreodată la Pănătău. Suntem cea mai bogată comună din județ, ca să nu zic din țară.

Sunt doar 5 firme ce se ocupă de construcții în județ: Ghiveciu, Dobrică și încă câțiva. Este mai bine să ne facă lucrările străinii? Forța de muncă este o problemă mare.

Este adevărat că fiul meu a dat bani pentru comuna noastră, dar ce este în neregulă cu asta, atâta timp cât se dezvoltă comuna?”, a declarat Nicolae Stoica, pentru Puterea.ro.

Totodată edilul a menționat că informația conform căreia se formează un grup infracțional organizat, este total neadevarată. Totuși, secretarul de stat, Alexandru Stoica, este nașul lui condamnatului Marian Ghiveciu, poreclit și ,,Regele asfaltului” din Buzău.

Marian Ghiveciu își freacă mâinile pentru noile lucrări

Potrivit unor surse, banii alocați de minister pentru primăria Glodeanu Siliștea vor ajunge în conturile firmei Mega Edil SRL fostă Corleone SRL, deținută de condamnatul definitiv Marian Ghiveciu, finul lui Alexandru Stoica, în contul unor lucrări de asfaltare neachitate de către primărie.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...